Tuotteiden toimitus hinnasto.
Hinnat koskevat vain verkkokauppa tilauksia.

-Toimitamme tuotteet vastaanottajan ovelle.-Kun ostat verkkokaupastamme yli 40€ saat kuljetuksen ilmaiseksi Vääksyn taajaman alueelle. (Muulloin 9€. Yli 600Kg+20€)

-Toimitus Asikkalan alueella 15€ (Yli 600Kg + 20€)
-Toimitus Padasjoen keskusta, Maakeski 25€ (Yli 600Kg + 20€)
-Toimitus Paimela Kalliola 15€ (Yli 600Kg + 20€)

-Hautausasiakkaidemme hautajaistilaisuuksiin toimitus 0€ (Kappeleihin.)

-Kun ostat verkkokaupastamme hautajaiskukkia niin toimitamme ne ilmaiseksi Asikkalan, Lahden, Heinolan, Padasjoen ja Hollolan  kappeleihin. Kun annat tilaaja tietoja laitathan "anna lisätietoja" kohtaan Siunaus aika ja paikka. ja tarvittaessa kortin tai nauhan tekstin. 
--Hautajaiskukkien tilaus tehtävä 3 päivää ennen siunaustilaisuutta.

Ehdot.

TOIMITUSAJAT
Toimitamme tilaamanne tuotteet seuraavana arkipäivänä ellette toisin toivo, ei koske kuitenkaan hautajaiskukkia, hautajaisiin tilatut kukat toimitetaan asiakkaan ilmoittamana siunauspäivänä.

TOIMITUSPÄIVÄT
Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti arkipäivinä. Emme takaa toimituksia lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä mutta pyrimme toimittamaan kukat myös näinäpäivinä mikäli liikkeemme on auki.

NOUTO
Valitsemalla toimitustavaksi ”NOUTO” tilatut tuotteen haetaan kukkakaupaltamme. Noutotilaukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja. Noudon ajankohta on seuraava päivä milloin liike on avoinna. Säilytämme kukkatilausta enimmillään 3 vuorokautta. Muita tuotteita 7 vuorokautta.

NOUTOPÄIVÄT
Tuotteet, jotka ovat tilattu valitsemalla ”NOUTO” ovat noudettavissa liikkeen aukioloaikoina. 

TOIMITUS
Valitsemalla toimitustavaksi ”TOIMITUS” tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimitushinta veloitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituksen ajankohdaksi voi toivoa, joko aamu- tai iltapäivän. Toimitukset ovat arvioaikoja, pois lukien hautajaistilaisuudet.
Lahjakortit toimitetaan postin välityksellä.

TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jätä tilausvahvistus talteen siihen asti kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita. 

VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA
Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Jos tilauksen vastaanottaja ei ole paikalla, niin tilaus voidaan jättää naapuriin tai oveen sään niin salliessa tai tilaus viedään takaisin kukkakauppaan. Jokaisessa edellä mainituissa tapauksessa kukkien toimittaja jättää tilauksen vastaanottajalle ilmoituksen, jossa kerrotaan miten tilauksen saa lunastettua. 

KUKKAKAUPPA-ALAN ERITYISPIIRTEET
Kukkakauppa-alalla tuotteiden ulkonäkö ja käytettävät materiaalit vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Kauppa toteuttaa tilaukset niin, kuin ne on tilattu, mikäli se on täysin mahdollista. Muussa tapauksessa kauppias toimittaa tilattuja tuotteita lähinnä vastaavat tuotteet omaa ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen. 

MAKSU
Mikäli valitsette maksutavaksi Laskun, tulee lasku olla maksettu ennen tuotteen toimitusta.

PERUUTUKSET
Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua vikaa. Peruutetuista tilauksista veloitetaan peruutuksesta aiheutuvat todelliset kulut, jotka vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Maksupalautukset ohjataan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.

REKLAMAATIO
Jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen tilaukseen, niin on ensiarvoisen tärkeää, että otat yhteyttä vuorokauden sisällä. Tämä on tärkeää siksi, koska kukat ovat tuoretuotteita ja on tärkeää, että havaitut virheet ovat mahdollisimman pian korjattavissa. Tilausvahvistuksesta löydät toimittavan kaupan tiedot. 

RIITATILANNE
Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisissä neuvotteluissa on kuluttajalla oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivut ovat www.kuluttajariita.fi. 

Lisätty ostoskoriin