HAUTAUSTOIMISTOMME

Hautaustoimistopalvelut
Hoidamme puolestanne kaikki hautaukseen liittyvät viralliset asiat ja luvat. Pidämme yhteyttä seurakuntiin ja muihin uskonnollisiin yhteisöihin. Hoidamme myös kuolintodistukset ja hautausluvat sekä varaamme hautapaikat, siunausajat ja paikat. Kun kyseessä on tuhkahautaus, huolehdimme tuhkausajan varaamisesta ja tuhkausilmoituksesta.

Kuljetuspalvelut
Paikalliskuljetusten lisäksi hoidamme kaikki kuljetukset kotimaassa, sekä ulkomailla. Kuljetuksen yhteydessä huolehdimme vainajan pukemisesta ja arkkuun asettamisesta.

Muistotilaisuudet
Huolehdimme halutessanne puolestanne pitopaikkojen ja tarjoilun varaamisesta.

Hautakivet
Meidän kauttamme saatte kotimaisista raaka-aineista tehdyt ja huippulaatuiset hautakivet, sekä hautakivien kunnostukset ja lisätekstit.
Katso myös www.suomenkivivalmiste.fi

Ennakkojärjestelyt
Kauttamme voi sopia hautauksen järjestelyistä jo ennakkoon tekemällä hautaustestamentin. Hautauksen tultua ajankohtaisesti, järjestämme hautauksen testamentissa sovitulla tavalla. Testamentilla voi sopia hautausjärjestelyistään pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kotikäynnit
Mikäli Teillä ei ole mahdollisuutta vierailla toimistollamme, voitte myös sopia asiakaspalvelijamme kanssa kotikäynnistä Teille sopivana ajankohtana.

Katso arkkumalleja toimittajamme sivuilta. SHT.

ASIKKALAN KAPPELI